Kangoo Kids Club,

het verhaal...

Ik, Jamila Boutou, ben sinds 2017 Kangoo Jumps® instructrice. In korte tijd heb ik mij ontplooid tot de meest veelzijdige en hoogst opgeleide Kangoo Jumps® instructrice in Nederland. Met alle mogelijke Kangoo Jumps® certificaten op zak heb ik besloten mijn eigen sportlessen te geven onder mijn eigen bedrijf Studio JB Hilversum. 

Uit verschillende hoeken van het land komen er mensen in mijn studio lessen volgen. Ook staan we op grote sportfestivals en events Kangoo Jumps® onder de aandacht te brengen bij het grote sportende publiek. 

Vanaf het moment dat ik officieel het Kangoo Discovery™ certificaat heb gehaald, ben ik actief kinderen les gaan geven. Mijn doel is om op leuke wijze de kinderen lekker actief te krijgen zonder dat ze het zien als sporten. 

Voor de kinderlessen ben ik een samenwerking aangegaan met een van de grootste naschoolse opvang van Hilversum en omstreken en bied ik programma's aan bij scholen. Ook op locatie en buiten het Gooi ben ik te vinden op partijtjes, BSO's en scholen. 

Momenteel ben ik de eerste en als enige gecertificeerd om in Nederland het Kangoo Discovery™ programma te mogen geven aan kinderen. 

Les geven aan kinderen en de passie voor Kangoo Jumps® overbrengen is een dankbare taak. Ik geniet van de blije gezichtjes en het enthousiasme die ze elke les weer meebrengen. 

Contact

Openingstijden 

Ma - Vrij:  9:00 - 18:00

Zaterdag: 9:00  - 16:00

Kangoo Kids Club

(Studio JB Hilversum)

 

Schapenkamp 2

1211 PA Hilversum

studiojb_hilversum@outlook.com

Tel: +31 (0) 6 54 92 05 78

KVK 71397256

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Facebook Black Round

© 2019 by Studio JB Hilversum 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now